Monday, 21 November 2011

She replied to my tweet yo!

Hahahahah. Ok agak puas ketawa so meh nak cerita sikit perkara yang sungguh menerujakan ni. Pada 21st November 2011, aku ada share gambar Maria Elena yang di-vector-kan menggunakan MS Excel di yfrog aku. So aku pun mention la beliau sebab just nak share with someone yang kita adore so much. (Aku bukan share entri sebelum ni).





6 hours later, beliau balas tweet aku. Fuh..ingatkan tak dibalas sebab yeah,aku tahu she is busy woman kan. Nak kata lukisan aku tu kebabo, tak lah. Aku buat sekadar suka-suka plus aku minat dia punya karakter yang slamba badak yang penuh dengan facial expressions yang menggelikan hati tu.



Aku dah bookmark blog beliau sebab bila tengok her blog, aku rasa sangat-sangat best dan, entri paling aku suka baca masa beliau dirisik tu. Rasa tak sabar-sabar pulak nak rasai suasana macam tu. Dah la gambar best.

Banyak jugaklah entri yang aku terjah. Even panjang gilez ayatnya tapi best la baca. Lagipun her english is very good. Boleh la nak cuba improve ke hape kan? Heheh. Owh yeh, ni bukanlah nak bodek ke apa, aku cuma nak share kepada semua betapa aku meminati beliau. Tak lah tahap fanatik.

entri tamat.


share your opinion

5 creative commentators:

Azhafizah[フィザ] said...

congrate dani..you deserved it..MEZ yg cool

nurdani said...

she is cool yo! haha.dah terkena yo yo beliau

keri ikhwan said...

pandai bodek ye.. haha

Zar_ita J said...

Keri: ayat cam jeles jer... hehehe

Nur-nba said...

Cantik..

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free