Monday, 21 November 2011

Can you guess who is she?


She is so adorable and she has her own youtube channel where she goes through a tutorial to wear hijab styles dan lain-lain lah.  For me, she may be considered as one of the most beautiful and hot woman in Malaysia. She has a husband-to-be and she always has a lot of facial expressions in her videos. Funny girl yo! Okay, beliau memang suka cakap "yo!"

So, dengan hints yang diberikan tu, can you guess who is she? 

I'm not good in english as this is not my mother tongue, please ignore correct my mistakes. Thank you. sobs sobs *lap hingus.



p/s : lukisan ni guna excel boleh, powerpoint boleh...dan word pun boleh. sebab tools yang sama beb. tapi aku lagi selesa guna excel.

share your opinion

9 creative commentators:

keri ikhwan said...

Maria Elena... (ntahla, aku ingat2 lupa nama dia)

Sufisky Lass said...

Maria Elena , jyeahh no doubt ! huehue :D

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

well dear i think she is owner peliks.blogspot.. nice lipstick color..ehem..ehem tergeliat lidah ckp omputih ne

nurdani said...

@keri and @sufisky : congrats! nak hadiah. senyuman ikhlas :)

nurdani said...

@dysha : owh yeh...correct! thanks for the compliment. wu tergeliat ni

SiTi NuRliYaNa said...

maria elena

keri ikhwan said...

nak hadiah!!
kalaulah senyuman ikhlas itu boleh dimakan @ dijual........................

merahitujambu said...

maria elena ni th x awk buat lukisan dia??

nurdani said...

@merahitujambu : beliau tak tahu pun :)

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free